Friday, 21 September 2007

Tension...

Macam dah lama rasanya tak post kat sini. sbenarnya minggu lepas dan minggu ni adalah minggu yang paling bz. tiap2 ari ade diskus and nak wat project itu dan ini. tiap malam plak ade kelas sampai kul 10.30...hinggakan terpaksa keluar air mata di tengah malam. TENSION!!!!! padahal bulan posa ni patutnye buat kita lebih sabar dan tabah. lain pulak dengan aku. tak pasal2 inas kena marah kalo buat simple mistake pun. entahla, mungkin Tuhan nak menguji tahap kesabaran dan kekuatan aku.

Supposly minggu ni iaitu hari Sabtu ada make up and revision class tuk web programming. harap2 inas sihat.beberapa malam ni inas batuk teruk.so, malam kejap2 terjaga sbb kadang batuk sampai muntah2. sian anak aku. Mujur semalam sempat beli madu Khaulah. mahai tul RM60 tak leh kurang sikit pun. ingatkan kalo dah kat uia dapat diskaun sket tuk student. semalam gak aku beli 4 keping kad raya yang comel2. beli murah je.saje, nak beli bukan nak anto kat org tapi geram sbb cute. Collections..

Minggu depan pun bz gak. Isnin anto survey report & presentation IT sec 1. selasa anto 2nd assignment Java dan leb test Animation. Rabu, lab test Web Prog. Khamis Quiz e-commerce & iftar KICT. erm. bercakap tentang iftar KICT, sume KICT studz dijemput siap bole bwk spouse and children lagi. tapi tengah berkira2 gak ni sbb hubby kata segan, malu dan yang seangkatan dengannya. Malamnye kul 8.30 kitorang ada yang ade kelas especially yang kelas dengan part timer lecturer. Macam kls animation and entahla... kalo pegi mesti best sbb agaknye ramai kot yang nak gi. bile lagi nak makan free and makan ramai2 ngn bdk2 KICT..nantilah pertimbangkan lagi.

Selagi tak final exam ni, mmg tak abis2 project kitorang. Raya pun sampai 17/10 jer. ari Rabu. so,ari Khamis = 18/10 (raya ke 6) dah start kelas lik. huhuhu.. tak puas raya lagi. nak ponteng tak biasa dan tak boleh pun sbb kena anto project report ecommerce. kalaulah madam terbukak hati nk cancel kelas, ok gak sbb pagi tu sir nak cancel kelas Java.Bz bz...
>

3 Tinta Kamu ...:

Anonymous said...

kasihan salsabila ni..dah lah cun, kiut, rajin memasaklak tu..sabalah yer dpt suami yg ensem..dan anak yg keletah..

babakaisah said...

ehh sapa berani komen2 dlm blog wife ana ni..

Anonymous said...

biasalah tu.. hidup memang kena teruskan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-