Thursday, 25 October 2007

Permulaan 1 episod..


Alhamdulillah...kul 1 pm tadi langsai sudah segala group project untuk sem ni. walaupun sebenarnye sume project yang dibuat tak lah se'gah' mana, yang penting siap gak. nak kate ape, sume siapkan minggu ni jugak..so, paham2 jerlah kalo banyak error dan benda2 yang tak leh nak run.biaselah last minute punye kerja. nak wat caner, cuti raye seminggu, project diberi seminggu sebelum raya..terima ajalah...cumenye CAM sem ni agak tak memberangsangkan especially economic, web and java..

Dan, episod 1 akan bermula minggu depan 29 oct 2007 hinggalah 12 November 2007. FINAL EXAM!!!! huargh... takutnye. tak ready pape lagi nih. kononnya arini belum nak study sebab nak rehat betul2 selepas perah otak, minda dan tenaga wat 4 project tu..so, insyaAllah jika diizin Tuhan esok pagi aku nak mula study terutama Java sebab Java paper pertama.then, economic. pastu ecommerce, pastu It Sec 1 dan Web and lastly Anim..pastu..three..hihihi...hooorreeyy...
Oppss...tak leh nak hoorreyy dulu sebab insyaAllah ada rezeki nak amik 3P. so, kena korban semester break coz mula program tu 14 october - 2 Disember. Semester 2 start 3 @ 4 Disember lak...Berkorban apa saja..harta atau pun nyawa..eh, ye ker??#%!&*(%#@)_

So, nak stop sekarang sebab dah nak kul 5pm nak balik umah dan amik inas..sian inas sebab mama dia busy sgt2 minggu ni..nak lepaskan rindulah katenye...hihihi..chow dulu..
>

2 Tinta Kamu ...:

diya nordin said...

salam... kebetulan diya terjumpa link ni pada blog diya http://juz4u.blogdrive.com so diya bloghopping

diya said...

it's ok kak... tak ada masalah. Salam imtihan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-