Monday, 12 November 2007

Hip hip...horrey!!!

Syukur alhamdulillah..final exam sem ni dah abis.. lega sekajap.. selang sehari lagi, 3P dah mula.. mmg tak de mase nak beriang ria dan bersuka-suka..

Thanks a lot to sir Dahlan sebab ajar kitorang macam2 dan especially tips yang amat berguna utk final tadi.. satu perkara tadi yg tak pernah berlaku sepanjang pernah ambik exam kat IIUM ni, tertinggal Matric Card dan Exam Slip.. huh.. ape lagi, pecut lik umah la.. tawakkal sungguh sebab jam dah kul 2.05pm... start exam kul 2.30pm, so sepatutnye 2.20pm dah masuk Foyer 3 tu.. terpaksa minta tolong Kak Ina bitau sir Dahlan yang aku terpaksa lik umah carik matric card n exam slip. mujur ada.. menggeletar satu badan dibuatnya.. kalolah tak jumpa dua menda penting tu, memang tak boleh jawab exam lah gamaknye.. ujian betul.. dan hikmahnya untuk masa mendatang, aku kena check dulu menda2 penting tu sebelum gi exam atau kuar umah...


Inas pun dah mula nak ke sekolah balik.. dah tak nangis bgn tido.. teringin lak nak release tension lepas exam ni.. nak ke mana ye yang paling dekat??? um... zoo jer la yang paling dekat poon.. tapi, bayaran masuk mahal sangat la.. nantilah kalo dah teringin nak jalan sangat, try ar curi2 mase yg ada utk mencuci mata jap..


Em, start thinking about my FYP 1.. tajuk dah valid just harap2 sangat result web prog tak mengecewakan.. Ya Allah, bantulah hambaMu ini..
>

2 Tinta Kamu ...:

e-k-i-n said...

Uhuksss... btul tu kak... ada gak dgr citer akak tertinggal matric card...selamat sempat amek kan...huhu

Erm... sure thx to sir dahlan 4 da useful tips...

Muche gracias

mama said...

sir dahlan mmg best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-