Thursday, 7 July 2011

Penangan si dia~

Assalam ... pepagi dah posting blog.. hahaha... nak tau ni penangan sape? meh sini kite bisik2... (ssshhhh)..

Ini dia linknye : http://www.dilamin.blogspot.com .... (Long, ko la ni buat aku rajin bukak belog aku yg dah bersarang ni...wahahaha) terimas2 buat my BFF ni sebab menyedarkan mama bahawa belog ni kena la selalu di bukak, di posting dan sebagainya...

Teringat citer2 lama kite dulu masa kat Martah.... rindu la wei... nak jumpe ko pun sekarang susah kan.. anyway, aku doakan ko bahagia dunia akhirat dan sentiasa ceria ! peace...
>

4 Tinta Kamu ...:

Fad said...

wahahaha..awat aku plak...ce ctr pe yg wat ko nak update blog ni..wei..xnak join segmen abg ben?hehe

MamaKaisah said...

hihihi...sbb aku tgk ko rajin update blog kot..aku dedulu mase study rajin le membelog..la ni nak rajin balikla..seganla nak join dia...erm, nantila..aku riki2 dulu..hihi...

Fad said...

haha..oo..nk seiring ngan aku la ni..boleh je..aku lg smgt tgk ada kwn2 aku ada blog..aritu nazir tetiba dtg blog aku..haha..xtau dia ada blog

MamaKaisah said...

nazir lama dah ade blog..tp mcm aku la...dah kureng mengupdate..hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-