Wednesday, 2 November 2011

Free dan muka baru !

Greeting Text

Selamat pagi. Tinta Mama dah berwajah baru... agak kecik sikit kan?
Mama memang suka kecik-kecik comel je..
{。^◕‿◕^。}

Ok la.
Mama nak cerita pasal sms free kat internet ni.
Mungkin ramai ang dah guna, tapi mama nak share kot2 masih ada yang tak tahu lagi.
Dulu-dulu masa mama study rasanye banyak servis free sms ni, tapi sekarang yang ni je mama jumpa


~ mostSMS ~


Try la. Register dulu, simple je. Masukkan no hp korang dan isi je form dalam tu.

Mama banyak kali guna mostSMS ni waktu2 kecemasan.
Ye la, kadang-kadang tak perasan kredit dah abis. Nak topup sayang duit la kunun2.
Lagi satu, disebabkan mama pengguna tegar Celcom. So kalau orang sms mama dari selain celcom, mama reply guna mostSMS free ni. Kan jimat namanye tu.. hihihi
Maafla ye pengguna selain celcom. Jangan mara mama ye.

Ok la.
Nanti kalau ada info berkaitan 'FREE' lagi, mama bagitau ek..
Bye. Wassalam.

>

3 Tinta Kamu ...:

Miss Nurul Atikah said...

wahhh... menarik la entry ni.. nanti nak try gak.. hehehee,, thanks mama.

MamaKaisah said...

sama2...

nak inform, hadiah awak hubby mama dah pos pg td...

sorryla xseberapa... ^_^

Nyamuk Terbang said...

serius bru thu wujud bnda nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-