Tuesday, 1 November 2011

.. Terima Kasih awak ! ~

Greeting Text

entry ni khas buat AMY SYIFA .. 
jom tengok blog comel dia sini >>>> http://hujan-pasti-berhenti.blogspot.com/ <<<<

Sekalung budi, setinggi penghargaan sebab Amy sudi buat header mama yang simple
 tp comel sangat
Purple lagi tuuuuuu...

Tapi kan, mama tak berkesempatan nak edit / tukar background blog mama yang semak ni.
InsyaAllah nanti mood baik dan berkelapangan, mama buat.
Kasi sesuai dengan header yang Amy buat tu.

Time kasih banyak2 ye Amy..
suka . suka . suka sangat !!

cuba tengok kat bawah ni.
Cute kan ? kan ? kan?
hihihihi ~

ok lah...mama nak masak untuk lunch dulu...



>

4 Tinta Kamu ...:

amy syifa said...

mama kaisah..terharunya...! susah2 je buat entry ni utk sy =) kn mama da ucap terima kasih kat komen tu, tu pon dah cukop..header tu biasa2 jep.. =)

MamaKaisah said...

xpe amy...
sementara mama kering idea arini xtau nk post apa..

hihi~

♛ Dea Arematt ♛ said...

comel..;p

MamaKaisah said...

tq dhea...cute kan doodle tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-