Thursday, 22 December 2011

Bukan saya yang buat !!

Greeting Text

Buat semua pengguna Facebook, jangan sekali-kali anda klik pada iklan wall post yg sangat jelik seperti gambar di bawah. Bukan saya yang buat !! semua mengaku macam tu kan??

Memang pun sebab hackers yang hantar. Sekali je anda klik terus akan di spam ke semua friend dalam akaun kita. Ini contoh yang saya selalu terima dari hackers, kononnnye friend saya yang hantar....

:: fb org lain ::

So, sebar-sebarkanlah ye... kongsi-kongsikanlah ye..agar akaun fb kita tidak disalah ertikan postingnya.

Selamat bermuka buku !

:: google ::

>

2 Tinta Kamu ...:

aimie amalina said...

aiiii
fb ni pelik2 tol skrg ni kan
ish2..

MamaKaisah said...

@aimie amalina : sebab dah ramai sgt guna fb tu yg ade yg testing 'power' utk jadi hackers dan hantar virus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-