Sunday, 4 December 2011

Free Sample #1

Greeting Text

Sihat ke ?
Dah nak tengahari ni, barulah mama berkesempatan nak berblogging. Sebab kejap lagi nak kena masak untuk lunch walaupun masih kering idea nak masak apa. Hihihi. Anak-anak mama dah tido ni.

Ok lah. Mulai hari ni, mama nak berkongsi freebies dan samples yang mama join then of course lah sampai di depan pintu umah mama.. Siapa yang tak nak benda free kan?? mama akan upload sikit-sikit yer. Hobi mendapatkan freebies ni lama dah sebenarnye. Tapi, baru ni je mama terfikir nak cerita dan kongsi dalam blog ni.

Ok ni yang pertama .

Sample daripada : 
1. Sustagen (Mead Johnson) 
>>> Register untuk SAMPLE
2. Poise (tuala wanita yer) 
>>> Register untuk SAMPLE

Bawah ni gambar yang sempat mama snap sejurus selepas posmen hantar..


Sustagen tu lepas isi form (online), customer service diorang akan call untuk confirmation. Dan dia akan suggestkan mana yang sesuai. Ada pelbagai product susu sebenarnya antaranya : 

* Enfamama A+ (preggy and lactating mama) *
* Enfagrow A+ (1-3 tahun ke atas) *
* Enfakid A+ (4 tahun ke atas) *
* Sustagen Junior 1+ (1-3 tahun) *
* Sustagen Kid 3+ (3-6 tahun) *
* Sustagen School 6+ (6 tahun dan ke atas) *

Mama pilih yang Sustagen Junior 1+ dan Sustagen School 6+. Dapat keahlian, sticker kereta, dan semestinya sample susu2 tu. Diorang bagi 6 peket lagi. Tq Mead Johnson !

Dan Poise tu dapat 2 keping. Tq Poise !

Okla, mama nak masak sebelum anak2 bangun. Nanti mama upload lagi. Jangan lupa register ye. Babai.


:: Google ::

>

4 Tinta Kamu ...:

kakyong said...

salam singgah di pagi isnin..

poise tu dah pernah dpt.. ;)

susutagen tu belum cuba lagi.. boleh la nanti daftar,,

Tinta Mama said...

@kakyong: regist jgn tak regist ye kak yong... ;)

Sue-Rya AQ said...

wah..mau register jugak lah..hehe

.:. Amna Collection .:. said...

@Sue-Rya AQ: cepat sblm habis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-