Sunday, 30 October 2011

.. Dia sangat bertuah .. Siapa dia ??


Greeting Text

Akhirnya mama dapat tangkap blogger bertuah ni..
Siapa dia ???
V
V
V
v
v
v

Inilah follower ke 100 mama..


HaHaHa.. mesti korang gelakkan mama sebab baru je capai angka tu.
Tak pe la, mama tak kisah kena gelak pun.

Buat empunya blog >>>>>>  Miss Awan Samudera <<<<<<<
nanti mama contact yer untuk something...

 Jom terjah dan follow blog dia..

Kawan2 lain pun amat bermakna bg mama..
Salam persahabatan ukhuwah fillah.. 

                                                     
>

10 Tinta Kamu ...:

acheeqa farhana said...

jelesnye...nak jugak..hehe

MamaKaisah said...

@acheeqa farhana alalala....nti mama bg awak jugak yer...

Miss Nurul Atikah said...

saya bertuah? wahh, thanks mama for this entry.. =)

AnMB said...

Blogwalking

MamaKaisah said...

@Miss Nurul Atikahbg email awak kat mama bule?

mama_kaisah@yahoo.com

tqvm....

madiey said...

kalau tahu..tunggu smpai 99 baru follow mama..hehe

Sue-Rya AQ said...

wah..100 tu pun dah ramai..saya ni baru separuh je dari follower mama..hehe

MamaKaisah said...

@madiey mama pun tak sangka senarnye..bila dah ke 98 bru terlintas nk bg...sowi yer...jgn majuk nti awek lari... hihi

MamaKaisah said...

@Sue-Rya AQalhamdulillah..
mama dah lama berblogging tp sll jd silent reader... follow blog org pun senyap2 je, segan.

ni baru nk mengorak langkah nk kikis perasaan tu...

sama2 kita berukhuwah fillah..moga ada rahmat dan barakah dariNya...

Miss Nurul Atikah said...

@MamaKaisah
samudera_pisces91@yahoo.com.my.
mama, ni email saye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-