Thursday, 27 October 2011

SEGMEN | Lys sa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Greeting Text



Syarat - syaratnya : (detail >>>>>> DI SINI)

  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa .
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??

*Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! 
_______________________________________________________________

Salam pagi...

Ni kali kedua mama teringin nak join segmen... GA belum terbukak hati lagi... 
(DOAKAN TERBUKAK HATI MAMA ek...)

1 : Latar Belakang Diri

Seorang isteri kepada suami yang sangat penyayang dan ikhlas mencintai mama.
Seorang ibu kepada tiga cahaya mata (empat sebenarnya- tp Allah lebih menyayanginya).
Seorang suri rumah yang dok mengadap lappy sentiasa...hihihi
Asal Selangor, suami pun Selangor.

Umur??? dah tua...bila-bila ja Allah panggil menghadapNya. 
 Anniversary mama dan hubby 23 January. Kawin dah 7 tahun, nikah masa umur 21 tahun :)
Dulu Study IIUM.. alhamdulillah w/pun lambat habis sebab 2 kali extend sebab bersalin dan gugur.
Hobi mama - photografi, makan coklat, membaca, surfing, layan anak-anak dan suami.. hihi

2 : Kenapa Korang Buat Blog ??

Bercerita dan berkongsi kisah kehidupan yang sementara ni dengan mereka-mereka yang sudi. Description blog mama pun : "Di celah-celah kehidupan" kan.. Especially kisah anak-anak mama.
Sebenarnya mama lagi suka baca blog orang (BW). dan kalau boleh mama tak mau orang tau mama ada blog. Kenapa? segan...Tapi tengah belajar nak kikis perasaan tu .. hihi


3 : Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??

Fisrt creat blogspot akaun awal tahun 2007. Blog yang ni yang kedua sebenarnya tapi dalam bulan Julai 2007. Alkisahnya masa study dulu Lecturer ada suh blaja buat diary secara online. Means??? blog ler. Start dari situ mama saja2 tulis blog tapi tenggelam timbul ja la...ikut mood. InsyaAllah, mama akan perbaiki diri mama dan blog ini dengan mengupdate blog selalu. (bule caye ke???? )
ok la fullstop !!

Jom kawan2 kita join!!!!!

>>>>> opppsss : Tolong doakan kejayaan anak sulung mama 
(darjah 1) yang exam sek agama petang ni yer .. tQ <<<<<<
>

20 Tinta Kamu ...:

Aisy Nasiha said...

slm perkenalan..dr segmen lysaa gak...

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah said...

salam perkenalan buat Aisy Nasiha..

MamaKaisah said...

eyryn... salam ukhuwah fillah dari mama..

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

♥ J-ATIEEKA said...

comel anak anak akak :) salam perkenalan :)

dr segmen yg sama :)

Arra Ahmad said...

salam kenal..dr segmen sama..:)

nadzirahzulkafli said...

dari segmen yang sama...

salam perkenalan =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

Marina said...

thank you serbu blog marina...marina datang serbu balik...salam perkenalan.. :-)

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

~aYu~ said...

salam kenal.. dh follow. follow sy blk yer. :)

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

YNA said...

salam kenal mama :)

selamat berblogging ya? :)

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-:: Tinta Mama with Love ::-